Downloads     Tips & Tricks

Software downloaden

Met behulp van de bestanden die u hieronder vindt, kunt u een CD maken die kan ingelezen worden op Casablanca 2-toestellen met DVD-Arabesk.

Om de CD te maken hebt u een programma nodig op uw computer.

We adviseren u van harte het programma Deep Burner dat u hier gratis kunt inladen: Deep Burner Free

Download het bestand dat u nodig hebt naar uw computer en bewaar het op een plek waar u het kunt vinden.

De versie die u hier vindt, is altijd de allernieuwste versie die momenteel beschikbaar is.

Laatst bijgewerkt in:
© 2016 MacroSystem Benelux